Home

Maak 4 een afspraakWELKOM BIJ IMMOPARTNER

Benieuwd hoeveel uw eigendom waard is? Heeft u advies en informatie nodig? Of wenst u uw eigendom aan de best mogelijke prijs te verkopen? Wij schatten in de regio uw woning vrijblijvend en gratis.

U kan steeds een vrijblijvende afspraak maken. Ook bent u welkom in ons kantoor, maar liefst na een afspraak. Het kantoor van Immopartner is centraal gelegen op de Brusselsesteenweg 198/1 te 9090 Melle. Zie onze contactgegevens.

Voor verkoop, verhuur of gratis schatting kan u ook direct contact opnemen op het nummer 0497 12 12 63 of per mail: info@immo-partner.be.

Met vriendelijke groeten,
Christof Fontaine

                              

SCHATTEN

Wenst u een woning te verkopen, dan is een voorafgaande schatting essentieel. Enkel op die manier kan de meest optimale vraagprijs ingesteld worden.

Schatten Gratis
Wij houden niet enkel rekening met de min- en pluspunten van de woning, de ligging, ... maar beschikken in de regio eveneens over tal van referentiewoningen die in het recente verleden werden verkocht.

In de regio schatten wij gratis en vrijblijvend uw woning, appartement, grond of ander vastgoed.

 

ONZE PRIORITEIT

Christof 2 aan bureauDe topprioriteit van Immopartner is onze klantentevredenheid. Bij verkoop of verhuur streven wij naar een correcte en goede samenwerking met onze opdrachtgevers.
Vanzelfsprekend verwacht u dat uw woning, appartement of grond op een professionele wijze in beeld wordt gezet, dat wij u regelmatig informeren en dat wij met kennis van zaken onderhandelen over de beste verkoopprijs

 

 REFERENTIES

A gevel Claerenhof Gentbrugge

Appartement Gentbrugge. Verkocht.
Wij wonen in de Vlaamse Ardennen. Daarom zochten wij een vastgoedmakelaar in de regio Gent. De voorstelling van ons appartement was echt een meerwaarde. Immopartner is een aanrader.
Mevr. Neirinckx

 

  


Gevel Kapellendries 8 Melle

 

Villa Gontrode. Verkocht.
Zeer tevreden van Immopartner. Professioneel immokantoor
Dhr. P. Buyle, Gontrode

 
 

 

  

A gevel en living Bram

Woning Melle. Verkocht.
Goede aanpak door Immopartner. Onze woning werd in één weekend verkocht.
Dhr. Vervust, Melle

 

WETGEVING, OPZOEKINGEN EN KEURINGEN

Immopartner verzorgt uw verkoop van A tot Z. Alle opzoekingen, de vereiste keuringen en attesten worden door Immoparter aangevraagd. Heeft u nog geen Energieprestatie-certificaat of Elektrische keuring, dan kunnen wij dat voor u op zeer korte termijn laten opmaken. Wij stellen een correcte verkoopovereenkomst op en leggen deze, als u dit wenst, voorafgaandelijk aan uw notaris voor ter nazicht. Onder keuringen en attesten vindt u een overzicht van de opzoekingen die door ons worden gedaan.